Vergadering in de Zorgcampus in Breda

vergaderen

en

trainen

Ongedwongen sfeer

Flexibel

Inspirerende uitstraling

Voel je thuis

Op de  begane grond van de Zorgcampus zijn 9 multifunctionele ruimtes in een huiselijke sfeer, te gebruiken door de vaste huurders van de zorgcampus. Elke zaal heeft een eigen identiteit zodat er altijd een zaal is die perfect bij jouw vergadering, workshop, gesprek, behandeling of training past. De ruimtes variëren in grootte van 15 tot 97 m2 en zijn geschikt voor 2 tot 80 personen. Ook kunnen de zalen in combinatie gebruikt worden. Vanuit brasserie Santé wordt door onze createurs ervoor gezorgd dat het bij uw bijeenkomst aan niets ontbreekt. Speciale wensen? Wij denken graag mee! Zo kan je als vaste huurder je bijeenkomsten binnenshuis plaats laten vinden. 

contact
Brainstorm Ruimte Anton Dosen Auditorium

Anton Došen Auditorium

Neem plaats op de zachte kussens van de golvende houten tribune om met volle aandacht te genieten van de presentatie en interactie met elkaar. Deze zaal met out-of-the box opstelling en inrichting zorgt voor een verfrissende basis van uw bijeenkomst. Ideaal voor informele presentaties waarbij juist de laptops uit blijven of een teamoverleg waarbij de dialoog niet geschuwd wordt. Een zaal die al menig trainer positief heeft verrast.

Vergadering in Breda

Shazer Jungle Room

Steve de Shazer en Insoo Kim berg staan aan de basis van het oplossingsgericht bejegen. Authenticiteit vormt hierin een belangrijk onderdeel. En de basis voor een authentiek gesprek start bij jezelf comfortabel en veilig voelen. De Jungle Room is daarom voorzien van fijne informele sfeer en comfortabel lounge meubilair voor gesprekken tot 6 personen. De perfecte kamer voor een goed gesprek, voorzien van een lekkere latte machiato uit brasserie Santé, of natuurlijk een ander drankje naar keuze.

Simon Sinek Conference Room

Simon Sinek Conference Room

Neem voor de beste rondetafelgesprekken plaats aan de vierkante 3 x 3 meter houten visgraad-tafel in deze conferenceroom. Geschikt voor overleggen tot maximaal 16 personen, eventueel aangevuld met hybride thuiswerkers op het beeldscherm. Bang dat de vergadering indut of te lang gaat duren? Met een druk op de knop verandert de zit-tafel in een sta-model. Gaat u mee in de trend van stand-up meetings?

Zorgcampus

Bert Hellinger Academie Small

Workshop, overleg of training, in deze 33 m2 grote zaal is het allemaal mogelijk. In een overzichtelijke setting kan door middel van het aanwezige smartboard interactief informatie uitgewisseld worden. De tafels kunnen in diverse opstellingen geplaatst worden waardoor verschillende settings mogelijk zijn. Deze zaal kan samengevoegd worden met de Petri Embregts Academie Big door het wegschuiven van een tussenwand.

Petri Embregts Academie Big - Careflex Zorgcampus Breda

Petri Embregts Academie Big

Met maar liefst 64 m2 is dit de grootste multifunctionele verhuurbare ruimte. De zittafels zijn makkelijk in verschillende opstellingen te rollen. In een klassikale carré opstelling biedt deze ruimte plaats aan 28 deelnemers. In een theateropstelling kan de ruimte gebruik worden door 40 personen. Door de grootte kan de zaal tevens goed ingezet worden voor het werken met subgroepen, rollenspellen en allerlei spel- of oefenvormen. Door het wegschuiven van een tussenwand kan de zaal samengevoegd worden met de academie small.

Petri Embregts Academie Big - Careflex Zorgcampus Breda

Academie Royale

1 + 1 = 3. Door de Bert Hellinger Academie Small en de Petri Embregts Academie Big aan elkaar te koppelen ontstaat er een 97 m2 multifunctionele zaal. In diverse opstellingen in te zetten voor bijeenkomsten tot wel 90 personen. Ook kan de combinatie gebruikt worden als receptieruimte of tentoonstellingsruimte.

Marshall Rosenberg Dojo - Careflex Zorgcampus Breda

Marshall Rosenberg Dojo

De Dojo, een bijzondere trainingsfaciliteit waar er in Nederland maar weinig van zijn. Deze 66 m2 grote sportzaal is uitgerust met een valbrekende sportmat en leent zich uitstekend voor trainingen aan zorgteams. Trainingen die te maken hebben met fysieke en mentale veerkracht kunnen hier perfect gedoceerd worden. Wat deze ruimte nog meer bijzonder maakt, is dat er aangrenzend gebruik gemaakt kan worden van de Martine Kroezen Take Care Kamer. Hierdoor kunnen zorgteams hun getrainde vaardigheden in rollenspelen en scenario’s toepassen. Naast de zorgteams biedt deze ruimte mogelijkheden voor yoga, speltherapie, PMT en allerlei andere (kinder)activiteiten.

Zorghandelingen oefenen in de Martine Kroezen Take Care Kamer

Martine Kroezen Take Care Kamer

Leren door te doen! Bepaalde handelingen wil je het liefst oefenen in een realistische setting. Daarom is deze kamer voorzien van een kast, tafel, hoog-laag bed en tilliften. Daardoor kunnen hier medische handelingen, maar ook escalaties geoefend worden. In de aanliggende Dojo geleerde technieken breng je in praktijk in deze geënsceneerde verblijfskamer. Mooie extra; je collega cursisten kunnen via een live cameraverbinding op het scherm in de naastgelegen Dojo meekijken zodat jullie van elkaar kunnen leren.

Careflex Zorgcampus Fred Korthagen Spreekkamer

Fred Korthagen Spreekkamer

Fred Korthagen ontwikkelde een reflectiecirkel waarbij krachtgerichtheid belangrijk is. En reflectie vormt de basis in ontwikkeling. Daarbij kan een goede dialoog behulpzaam zijn. In deze kamer is daarvoor ruimte aan de 4-persoons spreektafel. Of neem plaats in het informele 2-persoons zitje.

Spreekkamer Vita Careflex Zorgcampus

Aletta Jacobs spreekkamer

Aan de tuinzijde met uitzicht op prachtige platanen is de Vita kamer een frisse 15 m2 spreek- en behandelkamer die direct te gebruiken is voor bijvoorbeeld een bedrijfsarts, fysiotherapeut of psycholoog. Met een zitje, een bureau en een behandeltafel is deze kamer van alle gemakken voorzien. Wanneer er geen praktijk wordt gehouden is de kamer zeer geschikt voor een coach- of counselgesprek.

Brasserie Santé - Careflex Zorgcampus

Brasserie Santé

Brasserie Santé vormt de gastvrije entree tot de Zorgcampus en biedt ruimte voor het nuttigen van een kop koffie, gebakje of een lunch. Maar deze botanische lunchroom is ook in overleg in te zetten als multifunctionele zaal. In restaurant opstelling bied hij ruimte aan 50 zitplaatsen maar in een deels staande setting kan brasserie Santé ruimte bieden aan wel 100 gasten. Daar bovenop is het terras aan de voorzijde standaard voorzien van 30 zitplaatsen en het terras aan de tuinzijde bevat 50 zitplaatsen. Een Jeu de Boules baan en een tafeltennistafel zorgen voor de nodige ontspanning.

Vraag extra informatie aan

Naam