Dagbesteding Careflex Zorgcampus Breda

dagbesteding

Warm & vertrouwd

Persoonlijke groei

Echt aan de slag

Bij de zorgcampus bieden we binnen onze arbeidsmatige dagbesteding iedereen de kans om in een vertrouwde omgeving werkervaring op te doen. Kijken naar wat iemand niet kan is verboden en onderzoeken wat er wel mogelijk is, is onze standaard. Zodoende halen we samen er uit wat er in zit. Gastvrijheid is onze basis, of je nu in de tuin aan de slag gaat, in de keuken of in de bediening, er is maar een doel, onze gasten een leuke dag bezorgen. Aan de slag voor een glimlach!

Ben jij enthousiast, positief ingesteld en van nature gastvrij? Word jij vrolijk van nieuwe dingen leren, de handen uit de mouwen steken en mensen een fijne dag bezorgen? Dan zou jij als createur goed passen in ons team. Binnen onze arbeidsmatige dagbesteding bieden we plek aan createurs vanaf 16 jaar en ouder. Of jij past binnen ons team, dat ontdekken we graag. We starten met een kennismakingsgesprek en bij een positieve uitkomst wordt dit opgevolgd door een dag als proef mee te draaien. Zijn we allemaal nog altijd enthousiast, dan staat niets meer in de weg op een leuke samenwerking.

In een vertrouwd team

Op de zorgcampus hebben we een kwalitatief en vertrouwd team om onze createurs te begeleiden in hun dagelijkse werkzaamheden. Het team beschikt enerzijds over vele jaren kwalitatieve horeca/hospitality ervaring waar veel van te leren valt. Anderzijds is er veel zorginhoudelijke ervaring aanwezig waardoor eenieder zich op zijn gemak voelt, er ruimte is voor een fijn gesprek en het team van createurs in balans gehouden wordt. Hiermee creëren we voor eenieder een fijne werkplek binnen de arbeidsmatige dagbesteding.

Rianne Verwijs

Ben Sykes

Robbert-Jan Veldhuijzen

De Zorgcampus biedt jou

  • Een beschermde begeleide werkplek vanuit dagbesteding
  • De kans om op het gebied van gastvrijheid veel te leren
  • Een fijne werksfeer in een leuk team
  • Overheerlijke verse koffie en een gezamenlijke lunch
  • Een plek om jezelf te kunnen zijn
  • De mogelijkheid om aan persoonlijke leerdoelen te werken

Createurs in de keuken

De createurs ondernemen samen met de begeleiding de leukste activiteiten, zoals het bereiden van heerlijke maaltijden. In de serie ‘Createurs in de keuken’ zetten we elke aflevering een andere createur in het zonnetje met een recept.

Ben je geïnteresseerd en wil jij meer weten over de arbeidsmatige dagbesteding? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Arbeidsmatige dagbesteding bij Careflex Zorgcampus
Chef-kok Ben Sykes verse oogst
Robbert-Jan Veldhuijzen zet koffie in de brasserie van Zorgcampus Breda