Lunch bij de Careflex Zorgcampus in Breda

brasserie

Huiskamer van de Blauwe Kei

Liefde voor ons product

Kwaliteit met een glimlach

Liefde gaat door de maag

De Duitsers en Italianen houden het net als wij bij ‘Liebe geht durch den Magen’ en ‘L’amore passa per lo stomaco’ terwijl de Engelsen en Fransen toch echt de man erbij halen en zeggen: ‘The way to a man’s heart is through his stomach’ en ‘Le véritable chemin pour toucher le coeur d’un homme passe par son estomac’. In ieder geval zijn de landen om ons heen het er over eens, er is een verband tussen smaakvol eten en je prettig voelen. Enfin, “proost” en “gezondheid”, of te wel Santé! 

Onze brasserie is de plek waar iedereen ontspannen kan genieten. Onder het genot van een verse espresso of latte macchiato, een overheerlijk vers gebakken en rijkelijk belegd broodje of een huisgemaakte gebakje ontstaan mooie gesprekken en krachtige ontmoetingen. Voor menig buurtbewoner of specifieke Zorgcampus bezoeker. Juist de smeltkroes van deze groepen maakt het interessant.  

Koken in de Careflex Zorgcampus Breda

Createur d’ambiance

Bij brasserie Santé word je in de watten gelegd door onze eigen createur(s) d’ambiance. Deze sfeermakers zorgen er voor dat het u aan niets ontbreekt. Om uiteenlopende redenen kunnen zij in het “reguliere” werkveld niet terecht en bij ons onder begeleiding krijgen ze alsnog een kans om lekker aan de slag te gaan. Wellicht merkt u als gast dat we enkele zaken wat anders hebben georganiseerd om hen een mooie werkplek te bieden, maar desondanks zorgen we er gezamenlijk voor dat u wel de gewenste service ontvangt die u mag verwachten van een kwalitatieve brasserie. Aan de slag voor een glimlach! 

Chef-kok Ben Sykes

Over smaak valt niet te twisten

Onder begeleiding van onze chefkok Ben Sykes worden er overheerlijke lunchgerechten geserveerd bij Santé. De kaart wordt dagelijks aangepast waardoor het zowel voor onze createurs als voor de gasten afwisselend blijft. Je vindt op de kaart een brede range aan gerechten, van een bescheiden doch smakelijk broodje Hollandse kaas met mosterdmayonaise tot een papadum gerookte zalm op smaak gebracht met wasabi en furikake. Daarnaast is er dagelijks een verse huisgemaakte soep. Voor alle huisgemaakte creaties wordt gebruik gemaakt van verse kwaliteitsproducten uit de regio. 

Eten in brasserie Santé van Careflex Zorgcampus Breda

Huiskamer van de blauwe kei 

Bij zorg wordt vaak gedacht aan witte muren, linoleum op de vloer en kille TL-verlichting aan het plafond. Bij de Zorgcampus vind je dit daarom vooral niet terug! De zorgcampus en brasserie Santé is laagdrempelig, warm, gezellig en voorzien van een goede hoeveelheid fijne groene planten. Kortom, een plek waar iedereen zich thuis voelt. Laat u verrassen door de fijne ambiance! 

Bij de brasserie werken we met een wisselende digitale kaart. Hierop treft u alle gerechten en drankjes die we serveren in onze brasserie. Klik op de link voor ons huidige assortiment. 

Broodje Zalm eten in de Blauwe Kei
Lunchgerecht Papadum Pulled Chicken
Kom soep met brood - Zorgcampus Breda